top of page

 

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

 

 

Πειραιάς 05/05/20018

 

Η Πολιτιστική-Παιδαγωγική Ομάδα του συλλόγου μας διοργανώνει εκδρομή στο εξωτερικό.  Μετά τη λήξη του σχ. έτους (από  1  έως  6 Ιουλίου 2018), διοργανώνουμε 6ήμερη  αεροπορική εκδρομή στην Ιταλία (Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της εκδρομής). Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 670 €  το άτομο. (Για παιδιά ως 12 ετών και με την προϋπόθεση ότι θα μείνουν σε τρίκλινο δωμάτιο η τιμή είναι 470 ευρώ).  Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, πρέπει να το δηλώσουν έως την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018. Με τη δήλωση συμμετοχής καταβάλλεται-σε κάποιον από τους λογαριασμούς που επισυνάπτονται- προκαταβολή 200€.

Το συνολικό ποσό πρέπει να εξοφληθεί ως τις 27 Ιουνίου.

Δηλώστε συμμετοχή στα μέλη του Δ.Σ. και στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Συλλόγου μας: proodospeiraia@gmail.com

 

Ο αριθμός των θέσεων δεν είναι απεριόριστος, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ανάλογα με την ημερομηνία της δήλωσης συμμετοχής. Προτεραιότητα-εφόσον υπάρχει μεγάλη συμμετοχή- θα δοθεί στα μέλη του Συλλόγου.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

GREFIS HOLIDAYS

            Head office: 26 - 28, Mitropoleos str., Athens - Greece

            Tel. 0030 210 3315621, Fax. 0030 210 3315623

            web site: www.grefis.gr , e-mail: info@grefis.gr

ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΑΜΑΛΦΙΤΑΝΑ – ΚΑΠΡΙ ΡΩΜΗ 6ημ.   

 

Σαλέρνο,  Αμάλφι, Ποζιτάνο, Κάπρι, Νάπολη, Πομπηία,  Ρώμη, Μουσεία Βατικανού.

                     

Αναχώρηση  :    01 Ιουλίου  ‘18                      

        

1η μέρα: ΑΘΗΝΑ – ΡΩΜΗ -  ΝΑΠΟΛΗ – ΣΑΛΕΡΝΟ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την Ρώμη. Άφιξη, επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για τη Νάπολη, μια πόλη πολύβουη και γεμάτη αντιθέσεις. Άφιξη και πανοραμική περιήγηση. Θα δούμε στην παραλία το Καστέλλο ντελ Ουόβο, το Βασιλικό Παλάτι, τη Στοά του Ουμπέρτου και την παλαιότερη όπερα στην Ευρώπη: το Θέατρο Σαν Κάρλο. Χρόνος ελεύθερος για βόλτες και φαγητό. Το απόγευμα  μεταφορά στο ξενοδοχείο μας στην περιοχή του Σαλέρνο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

2η μέρα:  ΣΑΛΕΡΝΟ  – ΣΟΡΕΝΤΟ  – ΠΟΖΙΤΑΝΟ – ΑΜΑΛΦΙ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για μια μαγευτική κρουαζιέρα στο Τυρρηνικό Πέλαγος. Πρώτη μας επίσκεψη το γραφικό Ποζιτάνο, ένας οικισμός-βεράντα στο απέραντο γαλάζιο, και χρόνος ελεύθερος για να περπατήσουμε στα στενά καλντερίμια του. Στη συνέχεια, αναχώρηση για το Αμάλφι, χτισμένο στον μυχό του ομώνυμου κόλπου στην Κοστιέρα Αμαλφιτάνα, μία από τις πλέον συγκλονιστικές ακτές της Ευρώπης. Στην περιπατητική μας περιήγηση θα δούμε τα αρχοντικά σπίτια, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ανδρέα με βυζαντινά, αραβικά και γοτθικά αρχιτεκτονικά στοιχεία. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.  Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

3η μέρα: ΣΑΛΕΡΝΟ  - ΚΑΠΡΙ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Νωρίς το πρωί θα πάρουμε το ταχύπλοο για το μαγευτικό νησί Κάπρι, που με τις ρωμαϊκές επαύλεις, τα αγάλματα, τα λουτρά, τις εκκλησίες, τις κρεμαστές σκάλες που καταλήγουν στη θάλασσα μέσα σε μια οργιώδη και πολύχρωμη μεσογειακή βλάστηση, θυμίζει σκηνικό άλλης εποχής. Προτείνουμε επίσης και μια επίσκεψη στη Γαλάζια Σπηλιά. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας, δείπνο  και διανυκτέρευση.

 

4η μέρα:  ΣΑΛΕΡΝΟ  - ΠΟΜΠΗΙΑ -  ΡΩΜΗ 

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την Ρώμη με ενδιάμεσο σταθμό τον αρχαιολογικό χώρο της Πομπηίας, που θάφτηκε από τη λάβα και τη στάχτη του Βεζούβιου το 79 μ.Χ. Στην ξενάγηση που ακολουθεί θα δούμε μεταξύ άλλων την Πόρτα Μαρίνα, την αρχαία αγορά, το θέατρο, τους ναούς του Δία και του Απόλλωνα, τα λουτρά, τις πολυτελείς επαύλεις με τις περίφημες τοιχογραφίες (1ος αι. π.Χ.), που μας παρέχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα της ζωγραφικής του αρχαίου κόσμου . Αφιξη  στη  Ρώμη. Γεύμα  σε τοπικό εστιατόριο. Μεταφορά  και τακτοποίηση στο  ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

5η μέρα:   ΡΩΜΗ   (ξενάγηση πόλης)

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αρχίζουμε την ξενάγηση της πόλης και θα αρχίσει με το Κολοσσαίο, το μεγαλύτερο σωζόμενο αρχαίο ρωμαϊκό αμφιθέατρο του κόσμου, και την αψίδα του Μεγάλου Κωνσταντίνου. Περνώντας από την Οδό των Αυτοκρατορικών Αγορών στην καρδιά της αρχαίας Ρώμης, θα φτάσουμε στον λόφο του Καπιτωλίου και στην Πιάτσα Βενέτσια με το ογκώδες μνημείο αφιερωμένο στον Βίκτωρα Εμμανουήλ Β΄, τον πρώτο βασιλιά της ενωμένης Ιταλίας, στο οποίο βρίσκεται και το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, στη φημισμένη Φοντάνα Ντι Τρέβι και τέλος στην πολύβουη Πιάτσα ντι Σπάνια.  Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο.  Απόγευμα ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

 

6η μέρα:  ΡΩΜΗ – (ΜΟΥΣΕΙΑ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ) –  ΑΘΗΝΑ  

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Σήμερα θα επισκεφθούμε το ανεξάρτητο κρατίδιο του Βατικανού, για να ξεναγηθούμε στα περίφημα μουσεία του, με εκθέματα που περιλαμβάνουν διάσημα αγάλματα του αρχαίου κόσμου και της Αναγέννησης, όπως το σύμπλεγμα του Λαοκόοντα, τον Απόλλωνα του Μπελβεντέρε, έργα των Τζιότο, Ραφαήλ, Ντα Βίντσι, Καραβάτζιο κ.ά. Περνώντας από τους περίφημους Διαδρόμους των Κηροπηγίων, των Ταπισερί, των Γεωγραφικών Χαρτών και τις Αίθουσες με τις νωπογραφίες του Ραφαήλ, θα καταλήξουμε στην Καπέλα Σιστίνα με τη θρυλική οροφή ζωγραφισμένη από τον Μιχαήλ Άγγελο. Ακολούθως, θα περάσουμε στη μεγαλόπρεπη Βασιλική του Αγίου Πέτρου, τη μεγαλύτερη εκκλησία του κόσμου, χτισμένη πάνω στον τάφο του Αποστόλου Πέτρου, όπου μεταξύ των άλλων θα δούμε την Πιετά του Μιχαήλ Άγγελου και το κιβώριο που δεσπόζει πάνω από τον παπικό βωμό, έργο του Μπερνίνι . Χρόνος ελεύθερος  ως  την ώρα που θα μεταφερθούμε    στο αεροδρόμιο της Ρώμης  και πτήση επιστροφής. Άφιξη στην Αθήνα το βράδυ.                                                   

 

Για την ξενάγηση στα Μουσεία Βατικανού θα πρέπει πριν την αναχώρηση σας να δηλώσετε συμμετοχή και να προπληρώσετε το κόστος εισόδου (28€ για  ενήλικες και 20€ για παιδιά μέχρι 18 ετών). Υποχρεωτική κράτηση και προπληρωμή εισόδου λίγες μέρες πριν την επίσκεψη. Σε άλλη περίπτωση δεν υπάρχει δυνατότητα να εξασφαλίσουμε την είσοδός σας στα Μουσεία του Βατικανού. 

                                                            

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο            520 €                                                                     

Τιμή σε μονόκλινο                            645 €                               

Παιδική τιμή (μέχρι 12 ετών)         470 €                               

Φόροι αεροδρομίων                        150  €                               

 

Περιλαμβάνονται:

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης  Αθήνα –Ρώμη – Αθήνα με την Alitalia .

 • Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας για τις μεταφορές και μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.

 • Διαμονή σε επιλεγμένα  ξενοδοχεία 4* . Hotel Albani Roma, Park Hotel Salerno, ή παρόμοια.  
  Πρωινό και ένα γεύμα  καθημερινά (ημιδιατροφή).  

 • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής.

 • Εισιτήριο κρουαζιέρας για το Ποζιτάνο – Αμάλφι

 • Εισιτήριο κρουαζιέρας για το  Κάπρι.

 • Τοπικοί  ξεναγοί στην  Πομπηία και στα Μουσεία Βατικανού.

 • Έμπειρος αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας.

 • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης. *ΦΠΑ

 

 Δεν περιλαμβάνονται:

 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται.

 • Είσοδος στο Βατικανό -  υποχρεωτικά τα ακουστικά 

 • Checkpoint 20€

 • Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων, το άτομο τη βραδιά ( 6€ Ρώμη).

 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 

Πτήσεις

Αναχώρηση :      Αθήνα –  Ρώμη          05.55      07.00  

Επιστροφή   :      Ρώμη    – Αθήνα        21.50      00.45  

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

 

ALPHA BANK

120002320008546

IBAN/ GR5101401200120002320008546

SWIFT CODE / CR.BAGR.AAXXX

GREFIS TRAVEL INVELVET

 

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

104/002932-79

IBAN/ GR1801101040000010400293279

SWIFT CODE-BIC/ ETHNGRAA

ΠΑΠΑΗΛΙΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΟΝ/ΠΗ ΙΚΕ

GREFIS TRAVEL INVELVET

 

ΠΕΙΡΑΙΩΣ BANK

5049085636135

IBAN/ GR5101720490005049085636135

SWFT CODE-BIG/PIRBGRAA

ΠΑΠΑΗΛΙΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΟΝ/ΠΗ ΙΚΕ

 

EUROBANK

00260093600200878395

IBAN/GR2602600930000600200878395

ΠΑΠΑΗΛΙΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΟΝ/ΠΗ ΙΚΕ

                                                                    

bottom of page